Liesbeth Brinkhuis - ART Overbetuwe

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Liesbeth Brinkhuis

Direct naar kunstenaar
Schilderijen
Mijn schilderijen worden getypeerd door natuurlijke tinten en textuur en zijn voornamelijk abstract. De natuur is letterlijk en figuurlijk dagelijks om mij heen, ik woon er midden in dus als vanzelfsprekend haal ik er mijn inspiratie uit.

Texturen blijven me fascineren, er is zo veel diversiteit in te beleven. Om die reden maak ik graag materieschilderijen. Papier, zand en beeldhouwstof, het is allemaal te combineren met acrylverf en heel bruikbaar in abstracte werken.
Qua kleur hebben aardetinten mijn voorkeur vanwege hun soberheid, het ingetogene, het minimalistische en tegelijkertijd zijn ze zo krachtig en intens. Van bijzondere texturen en aardetinten word ik zelf ook aards, waardoor ik nog meer bij mijn gevoel en enthousiasme kom. Ik wil die beleving graag in mijn schilderijen uitdrukken. Met weinig toch "veel" neerzetten.

Beelden
Mijn beelden ontstaan door "in gesprek" te gaan met het materiaal, steeds weer raak ik enthousiast van wat het me te bieden heeft. Tijdens het beeldend werken ben ik voortdurend opzoek naar verbindingen en logische lijnen, waarbij de vorm en structuur leidend zijn. Ik werk bij voorkeur met abstracte en organische vormen.
copyright ART Overbetuwe 2019
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu